VITAMINSTREAM

Opprinnelig sendt torsdag 27.04.2017 – Spilletid: ca. 2 timer


 

Fra livesendingen i våres , var temaet  vitaminer og med gjester som lege Geir Flatabø, ernæringsfysiolog og redaktør for Helsemagasinet Dag Viljen Poleszynski og daglig leder i Norsk Opplysningskontor for Helsekost Turid Backer og ikke minst  professor Andrew Saul, the mega vitamin man. Det ble en flott diskusjon om vitaminer, som vi ikke har hørt før. Ikke minst hvilkende store bruksområder det kan ha på behandling av ulike sykdommer.  Professor Andrew Saul deltar i livestreamen via skype.

VITAMINSTREAMEN KAN DU SE SÅ MYE DU VIL I EN MÅNED FOR KUN KR. 49.- ,

Er du intressert i vitaminer ?   Her er det garantert mye å plukke opp av kunnskap om et viktig emne.  Men husk tilgangen gjelder kun fra den pc, mobiltelefon eller nettbrett du har logget deg inn på ved betaling.  Det vil si,  at det ikke er mulig å gi denne tilgang til en annen maskin uten å betale på nytt.  Og husk etter en uke går tilgangen ut*.  God sunn fornøyelse.

*tilgangen lagres med cookies, ved sletting av cookies kan tilgang mistes. Tilgang til sendingen i 1 uke.

 

Sendingen er produsert av TV-Helse AS i samarbeid med Tunsberg Medisinske Skole.

 

 

 

 

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.