Velværekafé With love by Moen i Porsgrunn drives av ernæringsterapeut Anette Moen. Her tilbys både behandlinger og en sunn matbit.

– Jeg har jobbet med spa og velvære tidligere og elsket det. Så ble jeg mer opptatt av mat og tenkte at dette måtte kombineres, forteller Anette. Derifra starter hun reisen med velværekaféen som åpnet i 2015. – For meg er det viktig å kunne tilby matvarer som innholder god næring for kroppen.  Derfor selger vi blant annet kraft, spirer og i tillegg en egen brødmix som holder blodsukkeret mest mulig stabilt, sier hun.

– Ved å spise riktig fungerer kroppen så mye bedre, sier Anette. Den kunnskapen ønsker hun å videreformidle og arrangerer kurs i både kraftkoking og å lage sunne snacks for store og små.

– I tillegg er vi en velværesalong og tilbyr mange anti-aldringsbehandlinger, sier Anette. Hun påpeker likevel at det rimeligste anti-aldringstiltaket du kan gjøre er å drikke kraft. – God gammeldags kraft, det gjør underverker for både tarmene og huden, avslutter hun.

 

SE OGSÅ: UR MODERNE PÅ GRÜNERLØKKA

 

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.