På Center for Holistic Medicine i Michigan rapporterer de om vellykket behandling av COVID-pasienter. De ha hatt 85 COVID-pasienter til vurdering og behandling. Per 9. april har ingen av de 85 henvendelsene hatt behov for sykehusinnleggelse, ingen har fått påvist lungebetennelse, og det har ikke vært noen dødsfall.

– Fram til forrige uke har vi hatt 85 pasienter som enten har fått diagnosen COVID eller mistenkt COVID, sier Dr Brownstein.

Covid-19, C-vitamin intravenøs, IVC
(foto: www.drbrownstein.com)

Dr. Brownstein rapporterte første gang om COVID 26. januar 2020. Det var første gang han presenterte protokollen om å bruke vitamin A, C, D og jod ikke bare for å støtte immunforsvaret, men også for å behandle virusinfeksjoner.

I det innlegget påpekte han også hvor viktig det er å ha et sunt kosthold. Viktigheten av å bruke intravenøs næringsterapi, spesielt C-vitamin, ble nevnt. Til slutt foreslo han at det ved koronavirus ikke ville være lurt å ta en influensavaksine siden influensavaksinen har vist seg å øke risikoen for koronavirus og andre influensalignende virusinfeksjoner betydelig.

LES OGSÅ: Hvordan beskytte seg uten legemidler og vaksinasjon?

Selv om det nå har gått over to måneder siden første rapportering, har ikke anbefalingene fra Dr. Brownstein endret seg. Etter erfaringene med pasienter de har behandlet er han mer overbevist enn noen gang om at en helhetlig tilnærming som presentert ovenfor, burde være førstevalg i behandling som gis til enhver COVID-pasient.

– Menneskekroppen er fantastisk. Hvis den får riktig støttebehandling, kan den gjøre underverker. Og når kroppen er sunn, kan den tåle og overvinne en smittsom sykdom som COVID, sier Brownstein.

Den innledende konvensjonelle tilnærmingen til COVID var å oppmuntre folk til å vaske hendene, noe som er en god ting. Når ting forverret seg, var de eneste andre konvensjonelle rådene å gå i karantene og holde avstand.

I bloggene sine oppfordrer legen folk til å ta høye doser vitamin A, C, D og jod ved det første tegn på en sykdom. I Brownstein’s praksis var dette tilstrekkelig for de fleste av COVID-pasientene. På klinikken hans er de er ikke i tvil om at de aller fleste COVID-pasienter ville unngå en forverring av symptomene sine hvis de startet denne protokollen når symptomene startet.

Noen ble imidlertid sykere etterhvert eller startet ikke de orale tilskuddene tidlig nok. Disse pasientene trengte ytterligere helhetlig behandling. Dette inkluderer forstøverapparat med hydrogenperoksyd og jod sammen med intravenøs næringsbehandling. Noen av disse pasientene var veldig syke. Så langt har de alle kommet seg.

Å hjelpe dem med å øke frekvensen av forstøvet hydrogenperoksyd og jod hjalp dem alle. Noen av de sykeste ble anbefalt å forstøve hver time eller to i en kort periode. IV-terapier og ozonbehandlinger har hjulpet mange.

LES OGSÅ: Kan et søvnhormon hjelpe Koronasyke?

Brownstein sier –vi må fokusere på å støtte verten fremfor konvensjonell medisins fokus på å drepe den smittsomme organismen.  Vi har ikke vaksine eller annen konvensjonell terapi som kan ødelegge COVID. I fremtiden vil det også komme andre smittsomme sykdommer som konvensjonell medisin ikke kan tilby behandling for. I stedet for å vente på en løsning fra konvensjonell medisin, er det bedre å være forberedt og bli rustet til å slå tilbake. Dette kan oppnås ved å spise et sunt kosthold, opprettholde optimal hydrering, trening og korrigere ubalanse i næringsstoffer med vitamin- og mineraltilskudd.

Denne terapien har virket for å hjelpe COVID-pasienter. – Det er trist at innlagte pasienter med COVID ikke får riktig ernæringsstøtte når de blir innlagt. I en perfekt verden, ville jeg umiddelbart startet intravenøs behandling med vitamin C og begynne å forstøve enhver innlagt COVID-pasient med hydrogenperoksyd og jod. Jeg er sikker på at dette ville redusert behovet markant for mekanisk ventilasjon, sier Brownstein i sitt innlegg.

Som de fleste helhetlige terapier, jo tidligere de blir tatt bruk i en sykdomsprosess, jo bedre virker de. På grunn av alvorlighetsgraden av COVID, anbefaler Brownstein å begynne med forstøvet hydrogenperoksyd og jod tidlig i sykdomsforløpet.

Kilde: