– et kritisk søkelys på det vitenskapelige grunnlaget for dagens vaksinepraksis.

Lege Suzanne Humphries, spesialist i indremedisin og nyresykdommer, har 19 års erfaring i amerikansk sykehusmedisin.

Dr. Humphries har over lengre tid opparbeidet seg internasjonal anerkjennelse som en sterk faglig fundert kritiker av det begrensede kunnskapsgrunnlaget som underbygger dagens vaksineprogram.

Humphries har foretatt omfattende studier av vaksineforskningen og besitter en helt unik innsikt på dette området. Hun presenterer historikken og forskningen knyttet til de enkelte vaksiner, og belyse hvordan de rådende forestillingene om vaksinering og flokkimmunitet er basert på mangelfull informasjon. Hun presenterer flere studier fra ulike land som viser at vaksiner kan gi alvorlige bivirkninger, svekke immunforsvaret og gjøre oss ekstra sårbare for andre infeksjonssykdommer. Hun kommer også inn på innholdsstoffene i vaksiner.

Dette er opptak av et foredrag holdt i Høyres hus 22. oktober 2015. Det var Foreningen For Fritt Vaksinevalg som sto som arrangør og hadde invitert henne til Norge.

SE DEL 2 HER!

 

 

 

TV Helse informerer om alt innenfor helse, medisin, skjønnhet, kosthold og trening som kan ha betydning for deg og din livskvalitet. Vi vil gi deg gode råd og nyttige tips som kan bidra til at du blir i stand til å gjøre riktige valg i forhold til din egen helse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.