Tv-helse har besøkt Norges første kraftbar, et sted hvor man har tatt tilbake gammel kunnskap for å kunne gi sine kunder næringsrik mat uten tilsetningsstoffer.

UR kraft + Kolonial er blitt et nytt hot-spot for travle byfolk, hvor de både kan få seg et smaksrikt og sunt måltid og handle med seg økologiske godsaker man kan tilberede selv hjemme.

 

LES OGSÅ: Hvorfor hadde ikke dine besteforeldre matallergi eller matintoleranser?

 

Kraftkoking har fått stort fokus i den lille kolonialen, som er den første til å introdusere en egen kraftbar. Her kan man selv forsyne seg av næringsrik og økologisk slow-food.   Siv Hauge forteller til TV-helse i videoen under om konseptet til kolonialen som ligger på Grünerløkka i Oslo.

 

 

Økologisk og bærekraftig

Ved siden av å tilby kraft «to go», er bevisstgjøringen rundt næringsrik mat også noe UR kraft + kolonial formidler i form av ulike kurs.   Tv-helse mener dette konseptet er UR moderne og alle som er opptatt av mat og helse, bør legge turen til Grünerløkka som en inspirasjon til å bli en moderne jeger.

 

Du kan ogå fylle opp med kambutcha fra kolonialens tappekran som Siv Hauge viser oss i videoen. (FOTO: Enger)

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.