TV-Helse med ny nettside i Norge!

TV-Helse har gleden av å lansere sin nye norske nettside. Dette er en etterlengtet «ansiktsløftning» av vår profil og er i tråd med den utviklingen TV-Helse kontinuerlig  jobber med for å bedre tilgjengelighet,  innhold og opplevelse for våre seere og lesere.

Utviklingen TV-Helse har hatt siden lanseringen i mai 2016 har vært ekspanderende og dette feirer vi med ny nettside. Vår satsning er fortsatt å levere spennende innhold med helserelaterte saker. Vi i TV-Helse takker for at du leser og deler våre innlegg og gleder oss til fortsatt å være din helse-opplysningskanal på nett!

NB! Allerede delte artilker, fra den gamle nettsiden, på facebook kan hende ikke fungerer. Artiklene finner du fort frem til ved å bruke vår søkemotor på nettsiden!

TV Helse informerer om alt innenfor helse, medisin, skjønnhet, kosthold og trening som kan ha betydning for deg og din livskvalitet. Vi vil gi deg gode råd og nyttige tips som kan bidra til at du blir i stand til å gjøre riktige valg i forhold til din egen helse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.