Sopp får mer og mer oppmerksomhet når det kommer til de fantastiske egenskaper den har vist seg å ha i en rekker behandlingsformer.

Diabetes, hjerte- og karsykdommer og kreft har med kombinert behandling av sopp og vestlig medisin gitt gode resultater, ifølge Jerry Angelini, kunnskapsdirektør ved Host Defense i USA.

Lege og soppentusiast Geir Flatabø satt seg ned med Jerry Angelini og Paul Stamets for å snakke videre om soppens egenskaper. I første episode gikk samtalen om soppens forhold i naturen. Denne gangen er temaet soppens medisinske egenskaper. Her går praten om blant annet Chaga (Kreftkjuke), Lions mane (Piggsvin sopp) og Turky tail (Silkekjuke) Se episode under.

Fikk du ikke med deg første episode? Klikk her!

Ønsker du å vite mer om soppens egenskaper kan man bruke søkemotoren til mushroomreferences.com for nyttig og vitenskapelig kunnskap om sopp.

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.