– I Stolen med Bergman & Juel

Kjenner du på presset fra andre som måtte mene at du skal, må, bør noe når det egentlig ikke er viktig eller riktig for deg?

Vi er ofte utsatt for press til å klare mye vi ikke er vant til og forholde oss til og ting vi ikke nødvendigvis kan.

I denne videoen bruker vi et konkret eksempel tatt ut fra en typisk utfordring hos mange, og gir deg små tips til å bytte ut skal, må, bør, med lyst i hverdagslige utfordringer der du kjenner på presset fra andre.

SE OGSÅ: Finn motivasjon for hjemmelivet!

Om Sølje og Linda

Sølje Bergman, Linda Juel
(foto: privat)

Coachingduoen Sølje Bergman og Linda Juel formidler livsmestrings-tematikker på en energifull, levende og inspirerende måte. De er begge utdannet ICF profesional coach og NLP business coach, og har sammen skapt konseptet «I stolen med Bergman & Juel» og firmaet Inhouse Coach.

Sølje er skuespiller og har alltid vært opptatt av kommunikasjon mellom mennesker. Linda har salg- og markedsbakgrunn fra ulike bransjer, og har ofte tatt rollen som «brobygger» der hun har jobbet.

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.