I dag deler vi en sunn julegodt oppskrift fra Trine Berge, livsstilsveileder innen supermat, raw food og sunn livsstil. Disse har en herlig smak av kokos og mørk sjokolade, du kommer til å elske disse  godbitene. 

Ca .15–20 kuler/topper

    • 4 dl kokosmasse
    • 2 dl kakaopulver
    • 3 ss kaldpresset kokosolje, smeltet
    • 1,5 dl honning eller kokossirup
    • 2 ts kokosblomstsukker
    • 1/4 ts himalayasalt
    • ½-1 ts kanel
    • 1,5 ts rå vaniljepulver

Bland alle ingrediensene i en bolle. Så lager du kuler med enten en iskremkule-skje eller en stor skje.

Alt 1. Det enkleste er å bare fryse de nå, i 20 -30min.
Alt 2. Har du en dehydrator legger du makronene på et teflexark og setter det inn i dehydratoren i ca. 12­ til 18 timer.
Har du ikke dehydrator kan du steke de i ovnen din, men med døren åpen for å skape lavest mulig varme, helst ikke over 45 grader. De skal bli litt sprø utenpå og myke inni.

Tips
1. – skyll hender og skje når du lager kulene, så det ikke blir for klissete, da er det mye vanskeligere å lage disse.
2. – Om du ønsker å pynte de litt ekstra fine, dryss på litt mer kokosmasse rett etter du har laget kulen.

Ønsker du å lære mer om å lage sunt julegodt kan du delta på online kurs med Trine.

På onlinekurset er det 20 % ved bruk av kode: JUL2019 (må bruke store bokstaver)

Link: https://www.trineberge.com/julegodiskurs

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.