Vis deg sårbar!

Sårbarhet er styrke og mot og ikke svakhet, sier skuespiller og coach, Sølje Bergman til TV-helse i dette intervjuet, intervjuet er foretatt på Kvinnehelsekonferansen 8.-9. feb i Sandvika, arrangert av KongressPartner AS. Hun oppfordrer alle til å gi mer blaffen og vise at vi alle kan gjøre feil!

‒ Ikke streb etter å være perfekt hele tiden, slutt å sammenligne deg selv med alle andre til enhver tid. Det er utrolig slitsomt og krevende. Lær av mennesker som viser sin «utilstrekkelighet». Sammen med disse blir vi mer avslappet til vår egen sårbarhet, noe som gir energi og øker tilliten – ikke bare til den andre, men også til oss selv. Gjennom å akseptere egen sårbarhet, er det lettere å forstå og respektere andres!

Se, hør og lær om sårbarhet av Sølje som gjennom firmaet Inhouse Coach farter land og strand rundt sammen med Linda Juel og formidler temaet livsmestring på en høyst levende og ettertenksom måte.

 

 


Journalist: Berit Kvifte | Film og klipp: Arnt-Olav Enger

Jobbet som journalist i 40 år. Blant annet i Halden Arbeiderblad, Dagbladet Sørlandet, programsekretær/programleder Borg Informasjon, korrespondent i Norsk Telegrambyrå m.fl. Har siden 1990 spisset journalistikken mot helse & medisin etter å ha tatt preklinisk studie, klinisk kjemi og medisinsk psykologi ved Biomedicinsk Centrum/Universitetet i Uppsala. Var med fra starten i Mat & Helse, jobbet fast frilans for Hjemmet, Allers, fagpresse & dagspresse som medisinsk journalist. Sertifisert psykoterapeut i TFT.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.