Som produsent, videojournalist, kameramann. Ja, rett og slett filmpotet, får jeg reist mye i forbindelse med TV-Helse. Dette er intense produksjons-turer hvor vi snakker med mange interessante personer, leger, forskere og eksperter.

 

Den første turen TV-Helse hadde i utlandet, gikk til USA. En heftig 5 dagers tur med 8 flyreiser, full jet-lag nekt(all inclusive) som har gitt oss mange gode saker her på TV-Helse.no. Og det skal sies at definisjonen «kjørt» fikk en helt ny betydning etter denne turen, hehe. Men godt er det å ha slike turer. Få oppleve litt!

Det blir jo også mye morro man får med seg på film da ikke alt er like seriøst og man må underholde seg selv mellom etappene. Så ta en kikk på reise videoen jeg endelig har fått satt sammen fra turen jeg og kameramann Kenneth hadde i november 2015.

Så kommer det sikkert flere slike etterhvert.

Med vennlig hilsen

Arnt-Olav Enger

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.