Professor Andrew Saul, eller bedre kjent som «The Megavitamin Man», deler med seg sine data om ortomolekylær medisin fra blant annet leger som benytter seg av vitaminer i sin behandling av alvorlige lidelser, deriblant HIV.

(Filmen har norske undertekster som kan slåes på i avspilleren)

Så tidlig som på 80-tallet ble det gjort både studier og kliniske behandlinger, av blant annet lege og kirurg Abram Hoffer. Dette gav gode resultater og klarte å redusert dødeligheten ved HIV-positive med 27%. Dette er studier utført av Johns Hopkins Hospital, et respektert forskningssenter i USA, og igjen av Harvard University tidlig på 90-tallet.

Dette kan virke urovekkende for mange, at ett naturlig og billig stoff som C-vitamin kan ha så god effekt på HIV-positive mennesker og at dette ikke ar allment kjent. Andrew Saul mener dette ikke skyldes konspirasjoner fra legemiddelindustrien, men heller uvitenheten rundt effekten av vitaminer hos leger som hos vanlige folk. Noe som han mener legemiddelindustrien er veldig klar over og gjør det de kan for å ikke fortelle deg om det.

For å kunne gi deg best informasjon har han som redaktør i Journal of Orthomolecular Medicine,satt sammen den prisvinnende boken «The Orthomolecular Treatment of Chronic Disease». dette er en kortfattet, men nokså stor bok med data og kunnskap om ortomolekylær behandling fra leger som praktiserer det. Informasjon om ortomolekylær medisin finner du også via Andrew Saul sin nettside www.doctoryourself.com

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.