Maten vår mister mer og mer næring og det er ikke så lett å få i seg alt kroppen trenger av vitaminer og mineraler.

I følge leder for Norsk Opplysningskontor for Helsekost, Turid Backer, spiser vi ikke så sunt og næringsrikt som vi liker å tro at vi gjør, og mange kan nok trenge kosttilskudd. Tidsklemma bidrar til at vi ikke rekker å lage maten fra bunnen av og vi spiser derfor litt for mye halvfabrikata, som er greit en gang i blant, men ikke hver dag. Hun forteller at ulike aldersfaser trenger ulike tilskudd, men at D-vitamin er noe vi alle trenger – spesielt ungdom som spiser mye pizza og hamburger.

Se videointervjuet over.

Turid Backer skal fremover bistå TVHelse med informasjon fra Norsk Opplysningskontor for Helsekost. Så har du spørsmål angående vitaminer, mineraler og doseringer, send mail til turid.backer@tv-helse.no

Hva er Norsk Opplysningskontor for Helsekost?

Norsk opplysningskontor for helsekost ble etablert i 2011 for å hjelpe forbrukere til å finne objektiv og produktnøytral informasjon om kosttilskudd og naturlegemidler/plantebaserte legemidler. Besøk deres nettside her!

Les også artikkelen fra aftenposten.no Kosttilskudd: Ikke mat, ikke medisin.

TV Helse informerer om alt innenfor helse, medisin, skjønnhet, kosthold og trening som kan ha betydning for deg og din livskvalitet. Vi vil gi deg gode råd og nyttige tips som kan bidra til at du blir i stand til å gjøre riktige valg i forhold til din egen helse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.