“Tørre å vise sårbarhet» – I Stolen med Bergman & Juel

Når det uventede skjer, når vi føler vi mister kontroll, når vi står helt «nakne» som vi gjør blant annet i disse dager, kjenner mange av oss på at sårbarheten i oss kommer til overflaten og vi vet ikke helt hvordan vi skal håndtere det.

I denne videoen løfter vi frem det å være sårbar, det å tørre å vise oss sårbare, og se på det som en styrke – ikke en svakhet.

Noen av dere har kanskje sett foredraget vi holdt tidligere i vinter om sårbarhet her på TV-helse, og denne videoen la grunnlaget for foredraget, og er en påminner om at å erkjenne og leve i tråd med din sårbarhet kan gi deg styrke.

En riktig god påske fra oss til deg.

 

SE OGSÅ: Når hindringer står i veien for målet

Om Sølje og Linda

Sølje Bergman, Linda Juel
(foto: privat)

Coachingduoen Sølje Bergman og Linda Juel formidler livsmestrings-tematikker på en energifull, levende og inspirerende måte. De er begge utdannet ICF profesional coach og NLP business coach, og har sammen skapt konseptet «I stolen med Bergman & Juel» og firmaet Inhouse Coach.

Sølje er skuespiller og har alltid vært opptatt av kommunikasjon mellom mennesker. Linda har salg- og markedsbakgrunn fra ulike bransjer, og har ofte tatt rollen som «brobygger» der hun har jobbet.

 

 

TV Helse informerer om alt innenfor helse, medisin, skjønnhet, kosthold og trening som kan ha betydning for deg og din livskvalitet. Vi vil gi deg gode råd og nyttige tips som kan bidra til at du blir i stand til å gjøre riktige valg i forhold til din egen helse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.