Gry Hammer har skrevet boken “Den moderne jeger ” hvor hun kommer med tips til hvordan man kan navigere seg frem til innkjøp av gode råvarer ved bruk av blant annet sosiale medier.

– Det er nødvendigvis ikke rifla du trenger å bruke, men våre moderne våpen sosiale medier, sier Gry. Bruk av sosiale medier åpner muligheter for å komme i kontakt med de personene som har de gode råvarene tilgjengelig.
Mange mener at den reneste, økologiske maten er for dyr å kjøpe i butikk. Gry påpeker at det er her jegeren kommer inn. – Du kan ta kontakt med bonden eller jaktjegeren, eksempelvis, hvis du skal ha kjøtt og innmat. Å handle inn slike råvarer vil være både kostnadsbesparende og næringsrikt.

 

Hvor starter man?

Start med å se etter facebook-grupper som samsvarer med de endringene du ønsker i henhold til kosten og bærekraftigheten. Forbrukermakten i dagligvarebutikken er også viktig, spør i butikken etter det du ønsker å kjøpe. – Du trenger nødvendigvis ikke gjøre alt det jeg gjør, med fermentering opp etter ørene, sier Gry. Tenk rent og bærekraftig!

 

– BESØK GRY HAMMER SIN NETTSIDE HER! www.gryhammer.no

 

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.