Dr. Mic McMullen er urte- og ernæringsmedisiner med bred bakgrunn og innblikk i menneskets helse. Han har nå drevet praksis i Sverige i 30 år og undervist urte- og ernæringsmedisin i en årekke.

McMullen sitt syn på en helthetlig helse har mange rotfester. McMullen er født og oppvokst i Australia. I 1979 begynte han med sine urte-og ernæringsstudier i Sidney i tillegg til at han jobbet som psykolog med forskning som spesialfelt. Kunnskapen om urtemedisin er også blitt styrket med studiturer til Kina.

Den komplekse sammenhengen i folks helse gav ikke slipp og McMullen så det store potensiale i også å utdanne andre i sine fagområder. Året 1986 flyttet McMullen til Dalarna i Sverige hvor han opprettet en skole for å kunne undervise en mer eller mindre gammel og tapt kunnskap om naturmedisin. I tillegg jobbet han blant annet som naturforsker. – Det er store forskjeller i hvordan urtemedisin virker på mennesker når man ser tilbake på blant annet Europeisk historie, forteller han i videoen under(saken fortsetter under video).

 

Med PhD fra Westminster University i London har McMullen sin forskning blant annet gått inn på effekten av urtemedisin på autonomt nervesystem og blodsirkulasjon. Han tar nå sitt arbeid over landegrensene og vil kunne tilby en rekke naturmedisinske produkter i Norge, som vil bli lansert i løpet av november.

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.