Et halvt år etter å ha født barn sitt første barn, fikk Liv Irene Halvorsen diagnosen lavt stoffskifte. Da hadde hun lagt på seg 15 kg på relativt kort tid og led av fødselsdepresjon. Hun hadde ingen tiltakslyst og klarte knapt nok å komme seg gjennom hverdagen.

Etter 17 år på stoffskiftemedikamenter er hun nå medisinfri etter å ha fulgt Magnesiumprotokollen (The Root Cause Protocol). Liv Irene tok utdanning hos Morley Robbins for å lære seg protokollen om hvordan hun kunne bli frisk fra ubalanse i stoffskiftet.

SE OGSÅ: Bli kvitt krampe med magnesium

Våren 1999 ble Liv Irene satt på stoffskiftemedikamentene Levaxin og Liothyronin. I løpet av disse årene vekslet hun mellom lavt og høyt stoffskifte. I perioder med graviditet ble stoffskifte høyere. Hun byttet etter hvert de syntetiske medikamentene med Thyriod Erfa og opplevde bedring, men følte fremdeles det var noe grunnleggende som manglet for å bli helt frisk og ha nok energi i hverdagen.

Det var etter at hun endret kostholdet til tradisjonskost og fulgte Magnesiumprotokollen at bedringen skjøt fart og hun fikk tilbake god og stabil energi, og det helt uten medisiner. Se Liv Irene fortelle om veien hun har gått for å bli medisinfri og frisk fra lavt stoffskifte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.