LIVE-CHAT med Even Steen, tirsdag 5.mars kl 19.30-21.00

Even Steen er daglig leder for Senter for Primær medisin.

Jeg kom inn i Coimbra Protokollen ved å selv å være syk med en autoimmun sykdom, crohn sykdom. Jeg slet mye med sykdommen og var inn og ut av sykehus. Min far fant  informasjon som viste at D-vitamin kunne hjelpe. Jeg begynte å ta tilskudd av D-vitamin og har siden sluttet på alle legemidler.. Jeg var heldig! Siden da har vi gått dypere inn i temaet og funnet Coimbra protokollen. Jeg var i sommeren 2018  hos Dr. Coimbra i Brasil på opplæring og fikk møte mange pasienter og teamet som jobbet på hans klinikk i Sao Paulo. Nå gleder jeg meg til å kunne hjelpe og tilby protokollen her hjemme.

Send inn spørsmål allereder nå ved å klikke på videoen under. Du kan logge på via Facebook eller opprette bruker i Solidtango for å delta i chatten!

 

HVA ER COIMBRA PROTOKOLLEN?

 


Nevrologen Cicero Coimbra begynte i 2002 å utvikle en klinisk protokoll for å behandle autoimmune sykdommer med tilskudd av uvanlig store doser vitamin D og enkelte andre vitaminer og mineraler. Behandlingen er tilpasset den enkelte pasient med doser som varierer fra 1 000 μg til over 7 500 μg vitamin D3

. Protokollen er basert på hypotesen om at de med autoimmune sykdommer ikke klarer å nyttiggjøre seg vitamin D i små doser. Pasientene øker inntaket av vitamin D inntil resistensen mot dette vitaminet overvinnes, immunforsvaret modereres/normaliseres og de autoimmune reaksjonene opphører. Coimbra-protokollen krever oppfølging av en kvalifisert terapeut(lege, ernæringsfysiolog) som har fått opplæring i metoden.


 

TV Helse informerer om alt innenfor helse, medisin, skjønnhet, kosthold og trening som kan ha betydning for deg og din livskvalitet. Vi vil gi deg gode råd og nyttige tips som kan bidra til at du blir i stand til å gjøre riktige valg i forhold til din egen helse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.