I dag presenterer vi en oppskrift på gelehjerter fra ernæringsterapeut Line Holdal.

Line sier: Her i huset spises det minimalt med småkaker, og jeg har inntrykk av  at mange brenner inne med en del etter jul. Og jeg er ferdig med å gjøre noe for at det forventes eller for å skape en «image» . Men en ting som knapt overlever julen her i huset  er hjemmelaget julesnop, det går ned på høykant. I tillegg til å være super godt inneholder det også mye nyttig.

Dette trenger du:

    • 3 ss gelatinpulver(kan erstattes med plater)
    • 1 dl vann
    • 0,5 dl sitronsaft
    • 12 bringebær/jordbær
    • 8-10 dråper stevia
    • 2 ss kokosblomstsukker
    • Evnt 1 ts honning

Kok opp vann, tilsett sitron, søtning og gelatin og rør rundt. Smak deg gjerne frem med søtning. Ha i bringebærene og rør det hele godt sammen. Om du vil ha i litt rå honning tilsettes det sist for å ikke ødelegge den gode næringen og enzymene. Sil hele blandingen gjennom et finmasket dørslag/nøttepose/eller klede rett i små former. Gjerne silikonformer.

Nydelig, frisk og ikke minst EKTE smak!!!

Oppskriften er levert av ernæringsterapeut Line Holdal som driver bloggen https://www.lilalife.no/

I tillegg lager Line podcast med spennende intervjuobjekter som snakker om helserelaterte tema.

Her kan du laste ned podcast nr 42 Sprudlende jul og mage med Linn Stokstad

Ernæringsterapeut Line Holdal (foto: Privat)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.