BEHANDLINGSDEBATT. «Etter år med iakttakelse av hvordan den svenske medisinske behandling «tar seg av» kronisk syke pasienter, er det helt klart for meg at myndighetene støtter en agenda hvis innhold riktignok er å eliminere sykelighet i befolkningen, men det skjer gjennom, i stor grad bevisst, å eliminere de syke «. Den sterke påstanden kommer fra Dr. Erik Enby som krever infeksjonshemmende behandlingsmetoder for å bekjempe forfallsprosesser i kroppen. Vi bør ikke begynne å råtne mens vi fortsatt er i live.

Stille “dødshjelp»

 

Denne «tilfriskningen» av befolkningen foregår i hemmelighet bak kulissene ved hjelp av medisiner som ikke er utviklet i harmoni med prosessene av mikrobiologisk natur i kroppsvæsker og vev som forårsaker det kroniske sykdomsbildet. Dette fører til en forkortelse av forventet levealder for kronisk syke. Jada, det er ubehagelig  å innse at man jobber på denne måten med kroniske medisinske tilstander i det svenske helsevesenet!

Livsforlengelse – en dårlig avtale for staten

Men det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor det har blitt slik, for hvis en med gode antiseptiske-ikke-standard terapier forlenger livet til alle kronisk syke mennesker med noen ekstra år, blir dette dårlig butikk for staten, fordi mange av de kronisk syke har høy alder. Slike terapier fører dermed til en økning i behovet for omsorg og behandling. Kronisk syke kan ikke kureres, men bare oppnå bedring og deretter leve lenger med sitt stadig økende behov for hjelp.

Jeg er derfor ikke overrasket over  at det er helt stille rundt alt jeg har publisert om mikrobiologiske prosesser hos kronisk syke, som er årsaken til at ulike plager og ofte alvorlige sykdomsbilder oppstår.

 

Infeksjonshemmende terapi best for kronisk sykdom

Bröstcancertumör med sporsäckssvampar – Foto: Erik Enby

Mine undersøkelser viser at alle kroniske sykdommer er forbundet med prosesser som forårsaker endring i kroppsvæske og irritasjon og til og med nedbrytning av den enkeltes ulike vev med ulike former for sykelighet som resultat.

Varierende mikrobevekst er også i utvikling i ulike former for svulster. Alle disse prosessene kan ofte bli hemmet av infeksjonshemmende terapier, som ofte fører til forbedringer.

Men, om man behandler med terapier som kun kamuflerer de ulike symptomene på sykelighet, fører dette til at de underliggende mikrobiologiske årsakene til ulike sykdomsbilder fortsetter «under overflaten», men med et mindre plagsomt symptombilde.

 

Kroniske sykdommer del av den naturlige forfallprosessen i naturen

Svampen Ophiocordyceps unilateralis som har drept en maur– Foto: David Hughes, Penn State University

Slike innvirkninger fører derfor til at levealderen forkortes. Når døden oppstår, skyter den patogene mikrobiologisk flora i kroppen fart og initierer den såkalte forråtnelsen eller med andre ord den endelige degradering av hele organismen. Som et resultat, kan det hevdes at ulike former for kroniske forfallsprosesser og den endelige nedbrytning av kroppen med forråtnelse i sin natur er det samme.

Antibiotika ikke helt feil for kronisk syke

Egentlig er det vel bare antibiotika man blir så frisk av at du kan hevde at du blir kurert når du raskt blir kvitt en infeksjon i kroniske tilstander som Rosacea, en avgrenset betennelse i huden, betennelse i mandlene eller gonoré ved hjelp av penicillin-behandling! Bruk av antibiotika er heller ikke alltid problemfritt, [red. anmerkning]

 

Kroniske sykdommer kan smitte gjennom at vi spiser syke dyr

Köttätandets risker. Foto: Clyde Robinson. Licens: CC BY 2.0, Flickr.com

Dette resonnementet fører til at man kan mistenke at all kronisitet smitter. De ulike formene for mikrobielle vekster tar seg langsomt inn i kroppens væske og invaderer med tiden kroppens ulike vev. Inkubasjonsperioden har begynt, og i løpet av denne perioden er personen syk uten symptomer, fordi infeksjonen i seg selv er symptomfri. Når symptomene på sykdommen avslører seg selv, betyr dette at den enkelte har vært syk i lang tid uten symptomer.

Hvordan blir du smittet? Ja, kroniske tilstander smitter ikke som en forkjølelse eller influensa. I stedet kan det være farlig å spise syke dyr og det er det rikelig av i vårt land. Men hvis du slakter tidlig, når dyrene kanskje er i den symptomfrie inkubasjonsperioden, ser de sunne og friske ut uten å, dypt sett, være det.

Spise vev fra disse dyrene er derfor ikke anbefalt!  Enda verre var det med de syke kyrne som nylig ble slaktet i Polen og deretter sendt til Sverige slik at vi skulle få kjøttet fra disse syke dyrene på vårt middagsbord. Det var selvfølgelig ikke bra for dem som spiste kjøttet.

Les mer: SvD 30 jan 2019: Polskt kött från sjuka kor sålt till Sverige

Minst én Nobel-vinner har vist at det er farlig å spise sykt vev. Les om Gaidusek og sykdommen Kuru. En bruker bare friske blodgivere, men også blodgivere kan ha smitte i seg i en inkubasjonsperiode før de blir syke [se referanser]

Vi kan ikke lenger overse at, for eksempel, mikrosopp som av natur ønsker å infisere oss.

For å kunne ta en begrunnet stilling til dette, må man studere og bli kjent med de ulike formene for mikrobiologisk vekster som finnes i blodet av kronisk syke. De består av hundrevis av muggsopper som er i stand til å invadere og vokse på ulike måter i våre kroppsvæsker og vev, som dermed reagerer med betennelse og langsomt endres og til og med ødelegges med gradvis økende sykelighet som resultat.

I svensk helsevesen, blir alt dette feid under teppet og de foreskriver «medisiner» for kronisk sykdom som ikke er i harmoni med den virkelige årsaken til sykdommen. Medisinen kan bare redusere et plagsomt symptombilde. Det kan sammenliknes med å foreskrive smertelindrende tabletter mot halsbetennelse i stedet for penicillin.

Tekst: Dr Erik Enby

 

 

Referanser

  1. Erik Enbys forskning: Enby.se
  2. Erik Enby: En bröstcancertumör utgjordes av en sporsäckssvamp, Nr 1/2013 2000-Talets Vetenskap
  3. Erik Enby: Genhypotesen som orsak till cancer stämmer inte, NewsVoice (2014), (Artikeln var urpsrungligen publicerad i Nr 3/2013 2000-Talets Vetenskap)
  4. Different Brain Regions are Infected with Fungi in Alzheimer´s Disease. Scientific Reports 5, Article Number: 15015 (2015)
  5. Endocrine and Metabolic Manifestations of Invasive Fungal Infections and Systemic Antifungal Treatment. Mayo Clinic Proceedings. September 2008 Volume 83, Issue 9, Pages 1046-1060
  6. The  Role of Fungi in the Etiology of Multiple Sclerosis. Frontiers in Neurology 2017 Oct 16
  7. Evaluation of Human Body Fluids for the Diagnosis of Fungal Infections. BioMed Research International,Volume 2013, Article ID 698325
  8. Fungal Infections in Gastroenterology. Lupine Publishers. August 20, 2018
  9. Revolutionerande internationell studie: Mikrober i blod och vävnad kan vara orsaken till inflammatoriska och kroniska sjukdomar (NewsVoice, 21 maj, 2015). Upptäckten rubricerades: “The dormant blood microbiome in chronic, inflammatory diseases”(PDF) vilken publicerades i FEMS Microbiology Reviews i maj 2015. De fyra forskarna kommer från universiteten i Pretoria i Sydafrika och Manchester i England samt från Manchester Institute of Biotechnology.
  10. Kuru Information Page, National Institute of Neurological Disorders and Stroke

Relaterte artikler

 

TV Helse informerer om alt innenfor helse, medisin, skjønnhet, kosthold og trening som kan ha betydning for deg og din livskvalitet. Vi vil gi deg gode råd og nyttige tips som kan bidra til at du blir i stand til å gjøre riktige valg i forhold til din egen helse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.