Kreften kan “sultes” ihjel

Dag Viljen Poleszynski var i studio da TV-Helse hadde live-sending tidligere i år. Ett av temaene som ble tatt opp under sendingen var kreftforskning gjort på 30-tallet som nå videreføres med gode forskningsresultater av professor ved Boston College, Thomas Seyfried.

 

 

– SE OGSÅ: Kreftgåten er løst

 

I sin forskning på kreft har Seyfried funnet “fellesnevneren” for årsaken til kreft. Han forteller at det er defekte eller abnormale respirasjonsfunksjoner i cellene (mitokondriene)  som viser seg å være årsaken til kreft.  Se saken her!

 

Dag V.. Poleszynski støtter forskningen Seyfried gjør og også forskingen utført av Otto Warburg på 30-tallet. Mye av denne forskningen baserer seg på å “sulte” kreftceller gjennom blant annet et ketogent kostkold. Seyfrieds metode går ut på å en fastekur hvor kroppen omdanner glukose til fettsyrer som deretter danner ketoner. ‒ Ketoner kan ikke kreftcellene benytte på en fornuftig måte, så da sultes kreftcellene ut, avslutter Dag V. Poleszynski.

 

– SE OGSÅ: Finnes det en link mellom brystkreft og rotfylling?

 

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.