Kan konserveringsmidler i maten gjøre oss syke? Dreper vi bakterier kroppen trenger for å holde seg frisk?

Eva Fjellstad, terapeut og forfatter av boken “Takk for maten?” og bok nr. 2 “Takk for maten!”. Hun har sett nærmere på blant annet konserveringsmidler i mat og er bekymret for den sterile (bakteriefrie) maten vi i det inntar i det daglige. Hun forteller blant annet om konserveringsmidlene kaliumsorbat (E202) og natriumbenzoat (E211) som man stort sett finner i varer som for eksempel saft, syltetøy og majoneser. Dette er mat hvor alle bakteriene er fjernet ved hjelp av disse konserveringsmidlene som også dreper bakterier i vår tarm. Hva gjør denne «innvendige vasken» med oss? Se hele intervjuet i videoen over.

SE OGSÅ: Tilsetningsstoffer i mat, medvirkende årsak til autisme

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.