Hvorfor ser man ikke noe i massemedia om at Kina allerede bruker høydose vitamin C for å forebygge og behandle COVID-19 coronavirus?

Intravenøs vitamin C er implementert i Kina mot COVID-19 coronavirus.

Dr Richard Z. Cheng (foto: www.drwlc.com)

Dette melder Andrew Saul som mottar regelmessig oppdatering på dette området i kraft av å være medlem av ”Medical and Scientific Advisory Board to the International Intravenous Vitamin C China Epidemic Medical Support Team. Leder for dette teamet er Dr Richard Z. Cheng.

Det har i løpet av de siste ukene blitt satt i gang tre kliniske forsøk hvor pasienter har fått intravenøs vitamin C mot COVID-19 coronavirus.

LES OGSÅ: Høye doser C-vitamin får pasienter raskere ut av intensivbehandling

Dr Cheng mener det ensidige fokuset på vaksiner og medisiner mot epidemier er feil og etterlyser en verdensomspennende debatt på dette området. Tidlig bruk og store nok doser av intravenøs C-vitamin-tilskudd er avgjørende for å stoppe sykdomsutviklingen.

Videre sier Cheng at vitamin C er veldig lovende som forebyggende behandling og spesielt viktig for å behandle døende pasienter der det ikke finnes noen bedre behandlingsalternativer.

LES OGSÅ I HELSEMAGASINET: Hva er C-vitamin?

Kilder:

4 KOMMENTARER

1. Norske myndigheter må finne opp kruttet på nytt hver gang for dem tror ikke at andre har greie på ting og dem følger ikke rådet om aggresive tiltak heller. Dem er trege i alt dem foretar seg for det må komme masse sykdom først g enda forstår dem ikke alvoret.

2. C- VITAMIN, det blir ikke penger av det. Her må det medisinkurer som koster flesk. Helsevesenet skal jo overleve.

• Fakta.no er alt annet enn fakta. Det er en hvitvasking-stasjon for fake news og er eid av de største aktørene innen fake news media.