FÅ BALANSE I STOFFSKIFTE

Den 24. mai invitererte forlaget Lille Måne til foredrag med Inger Forbes, forfatteren av boken Lei av å være sliten? på Litteraturhuset i Oslo.

Inger vil lære deg mer om ditt stoffskifte, hvordan teste for ubalanser i kroppen og hvordan man kan finne årsakene til at man ikke har det bra.

KJØP TILGANG for 1 mnd. NÅ!*

Spilletid: 1t 36min

*Tilgangen til livestream gjelder enheten du betaler på og i 1 måned fra betalt dato.

 

Inger Forbes har behandlet sin egen stoffskiftesykdom (Hashimotos) ved hjelp av kost, kosttilskudd og livsstilsendringer. Hun hjelper i dag mennesker med stoffskifteproblemer – se www.ingerforbes.dk

Utdannet Naturopat (’naturlege’) i Australia og PhD fra Københavns Universitet er hun opprinnelig kjemiingeniør.  Hun har arbeidet med ledelse og produktutvikling i private og offentlige virksomheter og har klinisk erfaring fra Australia og fra egen klinikk i København.

Les mer om Inger Forbes her!

 

Forfatteren av boken Lei av å være sliten kommer til Norge og Litteraturhuset torsdag 24. mai. Hun vil lære deg mer om ditt stoffskifte, hvordan man tester for ubalanser og hvordan man kan finne årsaker til problemet. Hun vil presentere modellen «Balanse i stoffskiftet»; 8 trinn som hjelper den enkelte å finne energien tilbake med konkrete verktøy for å bli kvitt slitenheten og trøttheten.

 

 

 

 

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.