Har du noen gang tenkt på at vi lever våre liv gjennom egne tanker og perspektiv? – Med det i tankene er det ikke rart vi havner i en del konflikter, sier sykepleier og coach ved Senter for Lisstilsmedisin Linda Fjelddalen.

 

 

Linda Fjelddalen jobber i det vanlige med folk som sliter med både stress, angst og andre tankemønstre folk opplever negativt i livet. Noe av problematikken hun tar tak i hos folk er ofte ralasjoner vi har til andre. Det er ofte her egoet skriker når ting kanksje ikke er slikt man hadde sett for seg en sitasjon eller andre mennesker. – Vi ønsker at ting skal være på vår måte, vi vil ha rett, sier Fjelddalen. Slikt kan det bli konflikter av.

 

SE OGSÅ: HVERDAGSPSYKOLOGI  –  Enkle råd for stresshåndtering

 

-Vi tar ofte ting personlig, sier Fjelddalen. Hun anbefaler derfor å se forbi det andre måtte si. Se forbi dine egne følelser og tanker. – Prøv å lytt til hva personen sier, fortsetter hun. Hun mener at å gi slipp på egoet sitt og se andre med litt mer forståelse er nøkkel til bedre relasjoner. Siden vi, som hun sier selv «lever i forskjellige realiteter». – Vær raus og ha forståelse for at andre ikke tenker akkurat som deg, sier hun. – Mange som kommer til meg opplever å få bedre relasjoner både til andre og til seg selv, avslutter hun.

 

Mer informasjon om Linda finner du her: http://fjelddalen.no/

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.