Vi vil så gjerne styre sinnet vårt, men sinnet styres av seg selv. Det skifter akkurat som været sier Linda Fjelddalen.Det er helt normalt å kjenne på håpløse tanker og overtenke når ting er tungt, fortsetter hun. Fjelddalen gir deg her et nytt tips for endring av tankemønsteret når liver føles tungt.

 

 

Ønsker seg ut av situasjonen

Skillmisser, tap, sorg og sykdom er kjente faktorer som påvirker vår sinnstemning og tankemønster. Fra små og store utfordinger i livet kan situasjoner føles tunge å håndtere og da ønsker vi oss selvfølgelig ut av situasjonen. Fjelddalen sier til TV-Helse at vi ved å akseptere situasjonen man er i vil kunne klare å håndtere og godta situasjonen mye bedre. – Du må ha tillit til at det vil løse og ordne seg, sier hun. Dette er også veldig individuelt i forhold til de erfaringer man har forteller hun videre.

 

Sykepleier og coach Linda Fjelddalen jobber i en tiltaksbedrift men også på Senter for Livsstilsmedisin. Hun jobber i det daglige med pasienter som sliter med angst, depresjoner og stress. Fjelddalen har studert hvordan sinnet vårt fungerer, hvordan vi i det hele tatt kan ha en opplevelse og hva som ligger til grunn for det. Coachutdannelsen bygger på tre prinsipper som forklarer hva som skjer i sinnet vårt fra øyeblikk til øyeblikk. Den sier ikke noe om hvordan du skal leve men rett og slett hva som skjer og rører seg i hodene våre.

 

Hensikten med rådene Linda gir er å inspirere andre til nye tanker – nye perspektiver som vil gi deg en opplevelse av å stå mer stødig i egne tanker og følelser.

 

Mer informasjon om Linda finner du her: http://fjelddalen.no/

 


Først publisert 07.06.2018

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.