ARENDALSUKA: «Helsekostnadene i Norge når nye høyder. Har vi gitt opp kampen mot overvekt, fedme og diabetes?» Dette var tema for Kostreform sin debatt, med fagfolk og politikere.

Erik Hexeberg er lege dr. med og spesialist i indremedisin, med MBA. Sammen med ektefelle, lege og kostholdsekspert Sofie Hexeberg, startet de Dr. Hexebergs klinikk i 2010. I den tiden har de behandlet pasienter med persontilpasset medisin hvor kostholdsendringer ofte er en viktig del av behandlingsopplegget. Erik Hexeberg har sett hvor store forskjeller det er i respons hos pasientene og hvor individuelt tilpasset rådene må være. I tillegg kommer andre utfordringer som matintoleranser og justering av mineraler og vitaminer. Fra 2011 har Hexeberg også hatt  ulike verv i foreningen Kostreform for bedre helse, og var leder av foreningen i 2 år, fra 2014 til 2016.

Tirsdag 28. august vil hele debatten bli tilgjengelig på TV-Helse.no. Innspillet til Dr. Hexeberg kan du se allerede nå!

SE  FØRSTE INNSPILL FRA DEBATTEN: «Hvordan bidrar kostholdet til fedme og diabetes type 2?»

Søndag 27.august sender vi Linda Granlund fra Helsedirektoratet sin appell til debatten!