år programleder Wendy møter Anette Stai til frokost for å spise havregrøt og blir med Anette på tur med hunden sin.

På 80-tallet ble Anette Stai internasjonalt kjent gjennom sin modellkarriere. – Helsemessig var denne perioden ikke god. Alt dreide seg om å holde seg tynn, forteller Anette til Wendy. Det var først da hun ble gravid at hun virkelig fikk øynene opp for viktigheten av god helse.

 

– SE EPISODE 1: Hva er helse for deg, Øystein Bache?

 

Anette jobber i dag med egen kleskolleksjon (anettestai.no). Hun føler at det er viktig med gode daglige rutiner for å friske opp kropp og sjel og at det hjelper henne i hennes kreative yrke.  Hun forteller videre at moren hennes døde av Alzheimers, og de nærmeste forstod ikke sykdommen før det var for sent. – Man dør to ganger, forteller hun videre. Dette har ført til at hun blant annet har søkt kunnskap for å lære mer om denne sykdommen, en sykdom som har rammet flere i familien.

 

– SE OGSÅ: Aksepterte at jeg kunne bli blind

 

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.