Hvordan drikke friskt, trygt vann fra Eden Springs

Friskt, trygt vann fra Eden Springs.
Friskt, trygt vann fra Eden Springs.

Eden leverer integrerte vann- og kaffe løsninger til over 800,000 bedrifter og hjem i 18 land. Vi har et stort sortiment som varierer fra flaske matende vannkjølere, vannkjølere som kobles rett på vannforsyningen og vannflasker i mindre format.

Vi tilbyr også kaffemaskiner, høy kvalitets kaffe, te og annet tilbehør. Hvert år leverer vi 710 MM liter vann, 43 MM kaffekapsler og ca. 450 tonn kaffe til våre kunder!

Eden elsker miljøet, derfor tar vi vare på det hver dag. Når du blir kunde hos oss, ikke bare drikker du vann og hydrerer deg selv, men du gjør det på en miljøvennlig måte. Takk for at du hjelper oss å ta vare på vår planet. Vi leverer vann og kaffe løsninger med CarbonNeutral® sertifisering, våre vannflasker blir resirkulert opp til 50 ganger og under produksjon bruker vi fornybar energi, og har derfor oppnådd sertifisert strømforbruk.

Våre Produkter

Eden leverer et stort sortiment av kaffe og kaffe systemer slik at dine ansatte og kunder kan nyte den perfekte kaffen hver gang. Det er vår hovedoppgave å kunne tilby deg den beste kaffe opplevelsen overhodet mulig. Derfor har Eden partnerskap med markedets ledende kaffe og kaffemaskin leverandører, slik at nettopp du skal kunne velge mellom løsninger skreddersydd for deg.


Eden har levert de beste drikkevanns løsningene til 800 tusen Europeiske bedrifter og hjem de siste 20 årene. Dette inkluderer flaske matende vannkjøler system som gir ferskt, trygt vann for hvert glass.


Denne er enkel å bruke, kobles til standard stikkontakt for bruk overalt. Vi har også vannkjøler systemer som kobles rett på vannforsyningen. Filtrene på maskinen vil fange opp partikler å farlige elementer som en normal tappekran ikke vil kunne fjerne. Eden tilbyr også flaskevann i tre forskjellige varianter, sportsflaske, vanlig 0,5 liters og 1,5 liters flaske. Perfekt for møterommet! 

Unlimited Touch

Eden Springs - Unlimited Touch
Unlimited Touch

En oppdatert versjon av vår mest populære vannkjøler. Denne vannkjøleren har elegant touch panel, produserer varmt, kaldt, romtemperert og kullsyreholdig vann.

Unlimited Touch er spesialdesignet for mellomstore og store bedrifter, men passer også utmerket til besøksrom med vanntilførsel. Touchpanelet er i ergonomisk høyde, derav er bruken lett tilgjengelig og komfortabel. Maskinen er tilgjengelig i gulvmodell samt bordmodell, og er en 100% kulldioksid nøytral vannkjøler.

  • Gir en stor mengde kaldt (14l/h), varmt (6l/h) eller kullsyreholdig vann og mulighet for å laste opptil 100 plastmugger.
  • Stor avstand mellom kran og brikke gjør det enkelt å fylle både glass eller karafler.
  • Miljøvennlig maskin med energispare stilling på varmt vann. Kjøleren er 100% sertifisert kulldioksid nøytral.
  • Meget sikker maskin med begrenset risiko for lekkasje takket være avansert teknikk.

Hi-Class

Eden Springs - Hi Class
Hi Class

Denne høykvalitets vannkjøleren kobles direkte til vannledningsnettet. Den er i eksklusivt design som er tilgjengelig i bord- og gulv modell. Denne varianten produserer varmt, kaldt, romtemperert og kullsyreholdig vann. Hi-Class er en nyhet i vårt sortiment og tilbyr filtrering som gjør vannlednings vannet kommer avkjølt, velsmakende og friskt ut.

Denne modellen er spesiallaget for kontorer som setter utseende av høy kvalitet og service som en prioritet. Automaten lyser eleganse med sorte glass overflater, kontrollpanel i touch og detaljer i rustfritt stål. Justerbar kranhøyde gjør brukeropplevelsen komfortabel.

  • Den romslige dryppskålen gjør at overflødig vann ledes til avløp eller en egen beholder.
  • Energisparemodus kan aktiveres manuelt eller programmeres automatisk.
  • 100 % CO2-nøytral vannkjøler sertifisert av Carbon Neutral Company.

HORECA Tower

Eden Springs, Horeca Tower
Horeca Tower

Horeca Tower passer særlig godt i HoReCa-sektoren, men også i konferansesentre, kantiner, hoteller og store virksomheter. Tårnet kobles direkte på vannledningsnettet. Den filtrerer, produserer kaldt og romtemperert vann med mulighet for kullsyreholdig vann. Vannkjølere tar hensyn til miljøfaktorene, da det minimaliserer transporten og skaden dette fører til for miljøet.

  • Stilig design, passer perfekt i eksempelvis kundeområder
  • Kostnadsbesparelse: filtrering, tilsetting av kullsyre og tapping på flaske internt i selskapet, minimaliserer kostnadene til transport og lagring

Jet

Eden Springs - Jet
Jet

Jet er en moderne vannkjøler, kommer både i bordmodell og gulvmodell. Denne varianten produserer kaldt, romtemperert og kullsyreholdig vann. Kapasitet: 30 liter kaldt vann i timen.

Konklusjon

Eden vant flere priser i European Aqua Awards 2016, Beste Produktinnovasjon, Beste Promotering av helse og hydrering og Beste Markedsføringskampanje. Eden leverer høykvalitetsprodukter og tjenester som forbedrer alles vitalitet og helse, med respekt for miljøet.

Ekstern forfatter

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.