Lars Bern er en forfatter og en forretningsprofil. Han ble utdannet ved Chalmers i ingeniør fysikk og var administrerende direktør på svensk Metanolutveckling, Ångpanneföreningen, det svenske Environmental Research Institute IVL and Incentive (Gambro). Han er medlem av det kongelige svenske akademi for ingeniørvitenskap og tidligere medlem av Royal Academy of Sciences Environment Committee. Bern var styreformann og medlem av styret i Natural Ladder Environmental Institute og viseformann i Swedish Cancer Society.

De svenske globalistiske propaganda-avisene DN og Aftonbladet utbasunerer med synlig glede at: «nyheten av en ny studie ikke viser noen nytte av tilskudd med vitamin D og Omega-3». Hvis dette er sant, er det unektelig en oppsiktsvekkende nyhet ettersom en mengde andre studier med all tydelighet viser motsatte effekter.

Kreft, diabetes, MS, depresjon og barnløshet kan skyldes vitamin-D-mangel. Forskere oppdaget nylig at vårt immunforsvar overhodet ikke kan aktiveres uten vitamin D3. Det finnes også en viss sammenheng mellom for lite vitamin D og insulinresistens, diabetes type 2 og metabolsk syndrom.

Jeg har tittet på den publiserte studien som avisene henviser til og gjort noen viktige iakttagelser. Dels har studien kun pågått i fem år, hvilket er veldig kort tid for å fastslå en utvikling av kreft. Det ville vært naturlig med et 10 års perspektiv. Det samme gjelder i hovedsak også for utvikling av hjerte- og karsykdommer. Dels har nivåene på kosttilskuddene som er testet vært lave. Personene i forsøket har kun fått et daglig tilskudd på 2000 IE av D3-vitamin og kun 1 gram Omega-3 olje.  Den anbefalte dosen for tilskudd av vitamin D3, ligger på opptil den tredoble dosen for å få effekt.

Hva gjelder Omega-3 tilskudd, er tanken at man skal matche det høye Omega-3 inntaket i industrimaten som normalt ligger på flere gram per dag, og som forklarer hvorfor kun 1 gram Omega-3 har en liten til ubetydelig effekt dersom man ikke spiser økologiske animalske produkter som har en bedre balanse mellom Omega-3 og 6.

Jeg får en følelse når jeg gjør disse iakttagelsene, at meningen med studien har vært å få resultatene til å se ut som at man ikke får en signifikant effekt av de to kosttilskuddene.  Det medførte at jeg forsket litt videre på hvem som har gjort studien og fant da ut at den ble utført av forskerteam fra noe -som heter VITAL Researh Group.

 


Hovedsponsor til forskergruppen viser seg å være Big Pharma med nære relasjoner til Rockefeller Foundation.  Samme organisasjon som i hundre år systematisk har motarbeidet og svertet naturmedisinen for å eliminere deres konkurranse med den allopatiske medisinen bygd på syntetiske og patenterte preparater fra Legemiddelindustrien.


 

Den aktuelle studien framstår med andre ord som en del av kampanjen mot tilskudd av D3 som ble startet av Big Pharma. Det første angrepet på D3 fant jeg i august i propaganda-avisen, New York Times.

Min berettigede mistanke er at denne studien er iscenesatt av kretser som står legemiddelindustrien nær. At man ramser opp en rekke amerikanske medisinske organisasjoner bak studien, er ingen som helst garanti for at studien ikke er styrt av økonomiske interesser ettersom så godt som alle slike organisasjoner på ulike måter er avhengig av midler fra Big Pharma.

Studien ble dessuten presentert på en hjertekongress med American Heart Association (AHA) i Chicago.  AHA finansieres av legemiddel- og næringsmiddelindustrien og har et budsjett på 8 milliarder kroner.  Det er ganske mye penger for en organisasjon av denne typen.

 

Inntak av vitamin D3 truer vaksineindustrien


Man kan undre seg over hvorfor nærstående kretser av legemiddelindustrien tar seg bryet med å koste på seg en studie som dette. Svaret er;

….store daglige tilskudd av D3-vitamin  ( 5000 til 7000 IE ) gir et  sterkt forbedret immunforsvar og redusert risiko for eksempelvis å rammes av influensa. Dette må ses i perspektiv av at Big Pharma drar inn milliardbeløp hvert år på influensavaksine med tvilsomme effekter og iblant alvorlige bivirkninger som i prinsippet vil være helt unødvendige dersom mennesker venner seg til høye doser med D3.


 

Det siste har etter alt å dømme en mye større beskyttende effekt enn disse vaksinene.

Selvsagt utgjør de nye oppdagelsene av D3 en trussel mot legemiddelindustriens interesser. Et økt forbruk av D3 kan jo redusere behovet av en lang liste av industriens ytterst lønnsomme patenterte syntetiske preparater som ofte drar med seg store bivirkninger, hvilke man slipper med naturpreparater.

I disse globalistiske dager – uten en kritisk og granskende presse, kan vi ikke være forsiktige nok når vi tar del i den propagandaen som spres i globalistenes MSM for å forlede oss til ikke å ta hånd om egen helse.

Jeg har utgitt boken  «Den metabolske pandemien»  som analyserer de økonomiske interessene som styrer skolemedisinen og produksjonen av industrimaten.  Der forsøker jeg å beskrive hvordan man selv kan ta ansvar for sin helse med hjelp av økologisk naturlig mat, samt viktige kosttilskudd.  Boken har fått en pangstart og opplaget er for tiden utsolgt, men kommer snart ut i tredje og utvidede opplag.

 

TV Helse informerer om alt innenfor helse, medisin, skjønnhet, kosthold og trening som kan ha betydning for deg og din livskvalitet. Vi vil gi deg gode råd og nyttige tips som kan bidra til at du blir i stand til å gjøre riktige valg i forhold til din egen helse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.