C-vitamin brukes allerede for å forhindre og behandle COVID-19 i Kina og i Korea.

Det er viktig å huske at forebygging og behandling av luftveisinfeksjoner med store mengder C-vitamin er godt etablert, og det fungerer.

Richard Z. Cheng, MD, PhD, International Vitamin C China Epidemic Medical Support Team Leader (foto: www.drwlc.com)

Richard Z. Cheng, MD, PhD, International Vitamin C China Epidemic Medical Support Team Leader sier:

Når kan vi, leger og forskere, sette pasientenes liv først? »

«Vi trenger å kringkaste en melding over hele verden veldig raskt: C-vitamin (liten eller stor dose) er ikke til skade for mennesker og er den av få, om ikke det eneste, middelet som har en sjanse til å forhindre at vi får, og kan behandle, COVID-19-infeksjon.»

LES OGSÅ: Kinas ”hemmelige” våpen mot corona-virus

Her er en bekreftet offisiell uttalelse fra Kinas Xi’an Jiaotong University Second Hospital:

«På ettermiddagen 20. februar 2020 kom ytterligere 4 pasienter med alvorlig coronavirus-lungebetennelse fra C10 vestavdelingen ved Tongji sykehus. I løpet av det siste har 8 pasientene blitt utskrevet fra sykehus . Høy-dose vitamin C oppnådde gode resultater i klinisk bruk. Vi tror at for pasienter med alvorlig lungebetennelse, og for kritisk syke pasienter, bør vitamin C-behandling settes i gang så snart som mulig etter innleggelse. Tallrike studier har vist at dosen av C-vitamin har mye å gjøre med effekten av behandlingen. Høy-dose C-vitamin kan ikke bare forbedre antivirale nivåer, men enda viktigere, kan forebygge og behandle akutt lungeskade (ALI) og akutt luftveisnød (ARDS). »

Liknende rapporter har kommet fra flere sykehus.

SE OGSÅ: Høye doser C-vitamin har høy terapeutisk virkning

Kilder:

4 KOMMENTARER

1. Det er rart at legemiddelindustrien og legevitenskapen har helt angst mot C-Vitaminer, men kan det ha noe med at C-vitaminer ikke kan patenteres og de er avhengi av å selge medisiner og vaksiner mot alt?

Selv har jeg ikke vært forkjølet eller hatt influensa på ca 16-17 år (har mistet tellinga) Før det hadde jeg min årlige, men en venn av meg som for mange år siden var narkoman og brukte brun Heroin som må blandes med askorbinsyre ble aldri syk av dette, og på spørsmål om hvorfor han ikke reagerte mens folk lå strødd, svarte han at han satte en sprøyte med Heroin kraftig C-vitamin flere ganger daglig. Altså fikk han i seg kraftige doser med C-vitamon intravenøst.

Noen år senere kom jeg på dette da jeg en kveld kjente at muskler og ledd begynte å verke, feber symptomer og slik man ofte føler seg når man sier av erfaring; huff i morgen blir jeg syk, og det hadde jeg ikke tid til, så jeg tok seks, syv ganske sterke C-Vitamintabletter og en halvtime senere var jeg synptomfri og merket ingen ting neste dag. Det gjentok seg året etter og året etter og…. De siste fem årene har jeg ikke en gang fått symptomene, og lurer på om jeg har hjulpet immunforsvaret mitt å bekjempe viruset, at jeg har blitt imun.

Nå skal sant sies at jeg er mye mindre ute nå enn før, men likevel… 16-17 år, og det hjalp meg også ut av dobbeltsidig ørebetennelse, og bronkitt.

Kluet er å ta det med en gang man merker symptomene, og med kraftige doser. Du tåler utrolig mye og kan første gangen bli litt løs i magen, men kroppen venner seg fort til det. så ikke begynn en kraftig dose rett før du går på bussen eller skal holde foredrag…

Jeg er ikke i tvil om at C-Vitaminet er sterkt undervurdert og nå burde man gjøre noen grundige undersøkelser på området, uavhengie og store undersøkelser, fremfor å ALLTID hevde at det ikke finnes beviser selv om at mange sier de har effekt av det.

Jeg tror også dette kan hjelpe for de som ikke lenger har effekt av antibiotika, intravenøst om så.

2. Askorbinsyre er c vitamin som kun er en oxygenbærer. Mye fake c vitamin i helsekostbutikker. Som f.eks kaliumaskorbat.

• Kaliumaskorbat er fullverdig C-vitamin på linje med en del andre salter av askorbinsyre. Den rene syren kan være litt ubehagelig for magen.