Blogginnlegg fra Lofoten!

Litt om meg

Jeg heter Eva Therese, er 28 år og bor i Lofoten. Jeg er lidenskapelig opptatt av de tingene som omhandler å leve.

Gjennom 5 års utdanning innenfor sang og musikkteater jobber jeg i dag som kulturskolelærer og kordirigent. I tillegg jobber jeg i markedsavdelingen i TV-Helse og som skribent. På fritiden er jeg engasjert i den politiske helseorganisasjon Kostreform for Bedre Helse og er i full gang med å etablere lokallag i Nordland, Lofoten.
I Kostreform ønsker vi å gjøre Norge Friskere, noe jeg også tror vi er i stand til!

En av grunnene til at jeg er opptatt av kosthold og helse, er fordi jeg har min egen helsereise gjennom kost- og livsstilsomlegging til et tilnærmet, men modernisert steinalderkosthold. Gjennom omleggingen har jeg oppnådd mer stabil og forutsigbar energi i hverdagen, samt et mer balansert stoffskifte, som er grunnleggende for at jeg skal kunne leve livet med alt det har å by meg.

Fra jeg fikk diagnosen hypotyreose (lavt stoffskifte) som 18-åring, har det vært en tveegget kamp om jeg anså tilstanden som et lykketreff eller en forbannelse. Jeg har siden da nerdet rundt temaet, eksperimentert, trodd, tvilt, forsøkt, mislyktes, mestret og lyktes med å finne min balanse og ellers vært kontinuerlig på jakt etter stabil og god helse generelt.
Jeg er en matentusiast og elsker å kose meg med oppskrifter og eksperimenter blant kokekarene på kjøkkenet, så en god del av denne type innlegg vil det også komme. Det vil dukke opp ulike temaer innenfor helse generelt som interesserer meg og jeg tar gjerne inn tips på temaer til innleggene fra dere lesere.

Med denne blandingen av interesser, er det med stor giv at jeg tar fatt på bloggingen om helse og kosthold hos TV-Helse.no !
Nå har jeg skravla mye om kosthold og helse i mange år, så nå er det like greit å begynne å skrive om det også 🙂

Gleder meg veldig til å komme i gang!

God søndag til alle,
Eva Therese*

1 KOMMENTAR

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.