Takknemlighet

Her og nå, føler du deg takknemlig? Er det noe i livet ditt akkurat nå som hvis du tenker på det får deg til å føle takknemlighet?

Det fordrer at du tar en liten pust i bakken, kjenner etter, med hele deg. For hva gjør det med deg når du er bevisst hva du er takknemlig for? Det viser seg at man er mer åpen, mer sjenerøs, og mindre fordomsfull!

SE OGSÅ: Er du mye bekymret?

Om Sølje og Linda

Sølje Bergman, Linda Juel
(foto: privat)

Coachingduoen Sølje Bergman og Linda Juel formidler livsmestrings-tematikker på en energifull, levende og inspirerende måte. De er begge utdannet ICF profesional coach og NLP business coach, og har sammen skapt konseptet «I stolen med Bergman & Juel» og firmaet Inhouse Coach.

Sølje er skuespiller og har alltid vært opptatt av kommunikasjon mellom mennesker. Linda har salg- og markedsbakgrunn fra ulike bransjer, og har ofte tatt rollen som «brobygger» der hun har jobbet.

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.