Livet byr på mange små og store hverdagsutfordringer og ikke alt er like enkelt å kildesortere.

I konseptet, “I stolen”, byr Sølje og Linda på korte videosnutter der de tar for seg ulike viktige temaer med en coachende og profesjonell innfallsvinkel.

Tekst: Berit Kvifte

Hver søndag i 4 uker framover, kan TV-helses lesere følge de to kvinnene som ønsker å gjøre det enklere for deg og meg å skape endringer i eget liv og oppnå bedre kvalitet på alle områder i livet.

Til søndag tar Sølje & Linda for seg BEKYMRINGER og de negative tankene som ofte gjør hverdagen litt mer komplisert enn det den trenger å være.  Å bli bevisst hva som skjer når du er bekymret, vil damene i stolen fortelle deg noe om.

Følg med!

Om Sølje og Linda

Sølje Bergman, Linda Juel
(foto: privat)

Coachingduoen Sølje Bergman og Linda Juel formidler livsmestrings-tematikker på en energifull, levende og inspirerende måte. De er begge utdannet ICF profesional coach og NLP business coach, og har sammen skapt konseptet «I stolen med Bergman & Juel» og firmaet Inhouse Coach.

Sølje er skuespiller og har alltid vært opptatt av kommunikasjon mellom mennesker. Linda har salg- og markedsbakgrunn fra ulike bransjer, og har ofte tatt rollen som «brobygger» der hun har jobbet.

Jobbet som journalist i 40 år. Blant annet i Halden Arbeiderblad, Dagbladet Sørlandet, programsekretær/programleder Borg Informasjon, korrespondent i Norsk Telegrambyrå m.fl. Har siden 1990 spisset journalistikken mot helse & medisin etter å ha tatt preklinisk studie, klinisk kjemi og medisinsk psykologi ved Biomedicinsk Centrum/Universitetet i Uppsala. Var med fra starten i Mat & Helse, jobbet fast frilans for Hjemmet, Allers, fagpresse & dagspresse som medisinsk journalist. Sertifisert psykoterapeut i TFT.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.