Beskyttelse mot Koronavirus? – et vitamin kan hjelpe deg

Koronavirus-beskyttelse: Eksperter legger vekt på et bestemt vitamin som kan gi deg beskyttelse.

KORONAVIRUS har nå ført til mange tiltak for å redusere smitteomfanget med innstilte flyvninger, visse skoler stengt og økt oppmerksomhet på symptomer og hygiene. Å finne sunne og naturlige midler for å beskytte seg selv, kan lande på en teori som først ble lansert av en nobelprisvinnende vitenskapsmann på 1970-tallet. Hva er det?

Høye doser C-vitamin blir nå forsøkt som behandling for koronaviruspasienter i Kina.

I videoen under forklarer Dr. Thomas Levy at Vitamin C for Covid-19 viruset er offisielt anbefalt av regjeringen i Shanghai og protokollen er publisert av den kinesiske legeforeningen (Chinese Medical Association)

Når det gjelder infeksjoner eller et virus som influensa, er C-vitamin lenge blitt hyllet for å beskytte immuniteten. C-vitamin er viktig for et sunt immunforsvar, og bidrar til produksjon av hvite blodlegemer som bekjemper sykdom, knytter seg til og dreper invaderende mikrober. C-vitaminnivåene i kroppen blir raskt tappet, noe som betyr at hvis man ønsker å beskytte seg mot virus og infeksjoner, er det viktig å øke vitamin C-inntaket.

SE OGSÅ: C-vitaminer i behandling

Menneskekroppen kan ikke lage eller lagre C-vitamin, så den er avhengig av å få det utelukkende fra mat eller tilskudd.

Dr Thomas Levy, amerikansk kardiolog og forfatter av Primal Panacea, har skrevet en bok dedikert til viktigheten av vitamin C. Han sier: «C-vitamin har vist seg å forhindre, bedre og til og med kurere mange virusinfeksjoner.

 


Kilder:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.