TV-Helse har gleden av å presentere en ny programserie, “Hva er helse for deg?”, hvor vi møter kjente folk som deler sine synspunkter på helse.

Vår programleder Wendy Loren møtte i høst Øystein Bache til en uformell prat. De kjenner hverandre fra NRK hvor Øystein har sittet i Wendy sin sminkestol ved en rekke annledninger. I første episode tar Øystein Wendy med på sopptur. Han nyter å være på sopptur hvert eneste år og har mye kunnskap å lære bort.

Øystein har underholdt oss i mange år gjennom diverse humorprogram på TV, deriblant “Løvebakken” og “Øystein og meg” på NRK. Han er den første av flere kjentfolk Wendy har møtt og som vi vil treffe i kommende episoder. I neste episode vil vi møte tidligere modell og senere designer Anette Stai som forteller hva helse betyr for henne.

 

 

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.