Virker akupunktur på dyr?

0
124

Definitivt! Jeg har både mennesker og dyr ( hund, katt og hest) som pasienter. Resultatene kommer dessuten raskere hos dyr enn hos mennesker.

Årsaken er nok at menneskers symptombilder er mer sammensatt; og dermed er det vanskeligere å behandle den egentlige årsaken direkte. Det er ofte psykiske blokkeringer som for eksempel fortrengt sinne med i bildet hos mennesker, og dette kan ta lang tid for både pasienten og akupunktøren å finne ut av.

Mitt inntrykk er at dyrene har mer kontakt med følelsene sine, slik at de lettere ”slipper behandlingen til”. Dermed kommer resultatene også fortere.

Vennlig hilsen dyrlege og akupunktør Katrine Kirkhorn
iconmonstr-email-9-icon-1_zpsf6261ecfkatrine.kirkhorn@tv-helse.no

TV Helse informerer om alt innenfor helse, medisin, skjønnhet, kosthold og trening som kan ha betydning for deg og din livskvalitet. Vi vil gi deg gode råd og nyttige tips som kan bidra til at du blir i stand til å gjøre riktige valg i forhold til din egen helse.