– Alt i verden, inkludert oss mennesker, er basert på prinsippet om bioelektrisitet, forteller kiropraktor Carl Jelstrup i denne videoen. Denne bioelektrisiteten i kroppene våre er nå under angrep og forstyrres av stråling fra mange kilder (EMF) som virker som stressfaktorer på kroppen. Stress som kan føre til ulike reaksjoner.

Se  Radiation Diaries – Carl’s Story – Part 1 her!

Vi utsettes for stråling fra mange forskjellige elektriske og elektroniske innretninger. Wifi, mobiltelefoner, mobilmaster og mikrobølgeovner for å nevne noen. Det siste tilskuddet til vår strålende hverdag er de såkalte “smarte” strømmålere.

– Kroppen genererer elektrisitet innenfra, sier Jelstrup. Stress fører til reduksjon av denne bioelektrisiteten.  Vi påvirkes alle negativt av stråling og det svekker vår helse og nedsetter vår yteevne og vårt energinivå. Vi tåler mindre jo mer stråling vi er utsatt for og for noen er det hovedårsaken til ulike helseproblemer som fibromyalgi, utmattelse, hodepine, ryggplager og andre plager.

Han forteller videre at stress akkumulerer seg og EMF belaster menneskekroppen med ekstra stressfaktorer. Stress bygger seg opp for hver gang man blir utsatt for EMF. Når begeret er fullt vil stresset «flomme over» og gå ut over de delene i kroppen som er mest sårbare avhengig av livsstil og genetisk sårbarhet. Vi tåler mer eller mindre stråling fordi vi har forskjellige nivåer av mineraler og tungmetaller i kroppen, forskjellig kosthold, metabolisme og er i ulik grad sensitive for energier generelt.

Vestlig medisin har viet liten oppmerksomhet til mennesker som bioelektriske vesener. Stress kan være sunt i en viss mengde, da lærer vi å tilpasse oss. Men når vi blir utsatt for altfor mye har stress en negativ påvirkning på ulike deler av kroppen.

– Mer enn 25% av pasienter som kommer til klinikken reagerer på forstyrrelser fra EMF, forteller Jelstrup som kan teste pasientene for dette.

Man kan ikke ignorere de skadelige effektene av stråling og heller ikke det terapeutiske potensialet som ligger i de tiltak som er nødvendig for å skjerme seg.

Carl Henrik Jelstrup

Carl H. Jelstrup er en legende i Puget Sound-området i Washington. Han er norsk, oppvokst i Asker, utdannet kiropraktor og praktiserer elektromedisin. Han spesialiserte seg etterhvert i kraniosakral-terapi hos Dr. Major DeJarnette som var hans mentor. Dr. DeJarnette var grunnleggeren av kraniosakralterapi.

Jelstrup er mest av alt en uavhengig tenker. Han anses av mange for å være et «geni» når det gjelder vanskelige nakkeproblemer som han ofte behandler ferdig på noen dager.

Kilde:

Bioelektrisitet