Tv-Helse har gleden av å inngå samarbeid med Klinikk for Alle. Klinikk for alle tilbyr et bredt spekter av behandlingstilbud hovedsakelig innenfor muskel og skjelett-plager.

Hos klinikk for alle finner de gjerne en kombinasjon av behandlingsformer tilpasset den enkelte pasient. Visste du at kiropraktorer har myndighet til å skrive ut sykemelding?

Mer innhold

Det vil fremover komme videoinnhold som går mer inn på hva slags behandling Klinikk for Alle tilbyr og hva man kan forvente i behandling. Les mer om Klinikk for Alle her!

TV Helse informerer om alt innenfor helse, medisin, skjønnhet, kosthold og trening som kan ha betydning for deg og din livskvalitet. Vi vil gi deg gode råd og nyttige tips som kan bidra til at du blir i stand til å gjøre riktige valg i forhold til din egen helse.