Brus og saftprodusentene i Norge tar sukker-grep

0
122

De norske produsentene har blitt enige om å redusere innholdet av sukker i søtede drikker og målet er en reduksjon på 19% i gjennomsnitt innen 2020.

En mer helsebevisst befolkning ønsker mindre sukkerrike produkter og dette responderer nå bransjen på. Sukkerfri brus tar stadig større andeler av brusmarkedet.

Håper å inspirere

Petter Nome, direktør i Bryggeri- og Drikkevareforeningen håper å inspirere andre produsenter til å sette seg like ambisiøse mål.

Det er Ringes, Coca-Cola, Tine og Lerum som har utarbeidet målene som siden har får tilslutning fra Orkla og samtlige 12 brusprodusenter i Bryggeri- og Drikkevareforeningen Les mer her: http://drikkeglede.no/aktueltsaker/19-prosent-mindre-sukker-fra-brus-foer-2020-article3726-262.html

 

LEGG IGJEN ET SVAR

Fyll inn din kommentar!
Skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.