Velkommen til en lærerik og inspirerende foredragsvideo fra Den Store Stoffskiftedagen lørdag 27. januar 2018. Med Joakim Øien Iversen, Eva Therese Johansen, Tina Seltzer og Nina Husø som foredragsholdere.

Arrangert av forlaget Lille Måne

I år skal vi gå i dybden på  hva som kan være årsaken til at du ikke er blitt frisk eller bedre, etter at du har fått stoffskiftemedisiner. Vi skal belyse alternativer innen medisiner, kosthold og livsstil. Samtidig har vi to sterke pasienthistorier fra to kvinner som har deltatt aktivt i behandlingsprosessen og vil gi tips og erfaringer, samt ikke minst sette fokus på hvordan man skal forholde seg til omverdenen? Hvordan kommunisere til slekt, venner og kolleger – at hei, akkurat nå orker jeg ikke like mye som før?

FOREDRAGSHOLDERE: Tina Seltzer, Nina Husø, Eva Therese Johansen og Joakim Øien Iversen

KJØP TILGANG for 1 mnd. NÅ!*

*Tilgangen til livestream gjelder enheten du betaler på og i 1 måned fra betalt dato.

PROGRAM FOR LIVESTREAM

10.00-11.00: Joakim Øien Iversen – de 2 viktigste medisinske årsakene til at du ikke har blir frisk etter du har fått stoffskiftemedisin, og hvordan du skal få fikset det hos fastlegen
11.00-11.30: Pause
12.00-12.30: Joakim Øien Iversen – oppsummering
12.30-13.00: Fra frustrerende fastlegebesøk til en friskere hverdag, ved Tina Seltzer
13.00-14.20: Pause
14.20-14.50: En kostholdsplan for stoffskiftepasienter som fungerer, ved ernæringsterapeut Nina Husø
14.50-15.20: Min stoffskiftereise, fra vanskelig lavt stoffskifte til en hverdag som fungerer,
ved Eva Therese Johansen

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.