I denne episoden av Matnyttig viser ernæringsterapeut Gunn-Karin Sakariassen hvordan hun lager deilig fromasj uten sukker.

Hun kommer også med tips til hva du kan finne i helsekostbutikkene. Under videoen finner du oppskriften!

– SE OGSÅ: Nyr – kokkenes nye favoritt

Fromasj med kokosfløte og bær

  • En liten pakke kokosfløte – 2 ½ dl
  • 1 ss gelatin
  • 1 vaniljestang – kun frøene
  • Konjakk/likør
  • Ferske/frosne bær
Slik gjør du:
  1. Varm opp fløten til den nesten koker, rør gelatinen ut i 2 spiseskjeer vann og rør godt.Rør ned
  2. gelatinen i kokosfløten og rør godt.
  3. Kanskje du vil ha i litt vaniljepulver (1 vaniljestang) og for voksne kan man ha oppi litt
  4. konjakk/likør-
  5. Hell dette i 4 dessertskåler og settes kaldt.
Serveres med ferske/frosne bær!

 

 

 

 

DELE
Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelancer. Har diabetes type-1.

LEGG IGJEN ET SVAR

Fyll inn din kommentar!
Skriv inn navnet ditt her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.