– Er man svekket av kvikksølv eller andre miljøgifter er det større muligheter for å bli el-følsom, sier tannlege Pål Hermansen til Tv-Helse.

Trådløse omgivelser med ulke bølgelengder blir et kaos sammen med metaller i tennene. Kroppen er ikke laget for å håndtere alle påvirkningene fra strålingen vi omgir oss med og metaller i tennene forsterker og forstyrrer strålingsfrekvensene. De som er følsomme for stråling blir ofte ikke bra før metallene er ute.

 

 

– Økende alder og større giftstoffbelastninger, sammen med genetiske svakheter vil gjøre deg mer og mer følsom for el-påvirkning, sier Hermansen videre.

Han mener man bør unngå metallkrone og metallimplantater som kan øke strømfølsomheten og unngå flere ulike metaller i tennene. Med ulike metaller og mer og mer stråling kan det skape vanskeligheter for helsen.

Om noen år kommer det metallfrie implantater og broer, og Hermansen anbefaler å vente på det hvis man kan.

(FOTO: AdobeStock)

 

 

 

DELE
Birthe Storaker er frilansjournalist (f. 1964), Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI (1989), Grunnfag Pedagogikk (UIO 1995) og utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske skole (2011).

LEGG IGJEN ET SVAR

Fyll inn din kommentar!
Skriv inn navnet ditt her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.