Elektrosmog påvirker oss alle

0
499

EMF, eller elektromagnetisk stråling har økt de siste 100 årene, i takt med at vi i økende grad benytter elektrisitet i dagliglivet. Utslipp av denne “elektrosmoggen” er nå langt høyere enn det som forekommer i naturen og har økt 100.000 ganger bare siden 80-tallet.

(saken fortsetter under videoen)

Det er ikke bare mobiltelefoner som kan gjøre deg dårlig. Er du av dem som er sensitiv mot EMF er det ikke mer enn en strømledning som skal til før du merker ubehag., Som vist i filmen over påvirker EMF energistrømmen i kroppen og setter sperrer for blant annet kroppens naturlige motorikk. I 2007 kom en rapport fra Bioinitative Working Group som tok for seg over 200 studier om den helsefarlige effekten av EMF. Kronisk eksponering av kun små mengder stråling (fra for eksempel mobiltelefon) kan føre til flere krefttyper, svekket imunforsvar og gi tilløp til Alzheimer’s.

Carl Henrik Jelsrup er kiropraktor og naturmedisiner og praktiserer ved klinikken Bellevue Welness Center utenfor Seattle i USA. Han har i sin  praksis i 50 årvært opptatt av å finne årsaken til lidelsene pasientene kommer med. – EMF kan være én av de faktorene som spiller inn, x sier Julsrud.  -lik som jorden har sin elektromagnetiske beskyttelse har vi mennesker også en slik beskyttelse.  Når denne er svekket vil man føle seg trett og det man eventuelt har av problemer fra før vil øke, avslutter han.

Kilde: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/02/09/new-study-confirms-electrical-pollution-from-cell-phones-and-wifi-is-hazardous.aspx

DELE

Produsent/web-redaktør i TV-Helse. Fullførte Bachelor of Arts i England. Har jobbet i olje- og gass-industrien med blant annet HMS og kursing. Samt produsert film og animasjoner for en rekke lokale, nasjonale og internasjonale selskaper som freelanser. Har diabetes type-1.